Избор на категория
Вашата кошница

Захранващи адаптери

Захранващи адаптери

Захранващите адаптери за камери могат да варират в зависимост от напрежението, тока и конекторите, използвани за връзка с камерата. Важно е да изберете захранващ адаптер, който отговаря на нуждите на вашата камера. Някои от общите видове захранващи адаптери за камери включват:


DC 12V адаптери: Това са най-често срещаните захранващи адаптери за аналогови и мрежови видеокамери. Те осигуряват постоянен ток с напрежение от 12 волта.

DC 24V адаптери: Някои видеокамери, особено по-големи и професионални модели, могат да изискват захранване с напрежение от 24 волта.

PoE инжектори и комутатори (Power over Ethernet): За мрежовите камери, поддържащи PoE, можете да използвате PoE инжектори или PoE комутатори, които осигуряват и данни, и захранване през Ethernet кабелите. Това улеснява инсталацията, като не е необходим допълнителен захранващ адаптер.

USB адаптери: Някои малки видеокамери и уебкамери могат да бъдат захранвани и свързани с устройствата посредством USB адаптери.

Адаптери с различни конектори: Захранващите адаптери могат да имат различни видове конектори, така че трябва да се уверите, че адаптерът съответства на буксата на вашата камера.

Захранващи блокове с множество изходи: Ако имате няколко камери в една система, може да използвате захранващ блок с множество изходи, за да захранвате всички камери от едно място.


Преди да закупите захранващ адаптер за камера, внимателно прегледайте изискванията на вашата камера относно напрежението и тока, за да се уверите, че избирате подходящия адаптер. Също така, убедете се, че конекторът на адаптера съвпада с буксата на камерата.

Захранващ Адаптер 12V/2A 1202
-30 %
  • С щепсел
  • 12V/2A
  • С Кабел
13.99 лв. 20.00 лв.
Захранващ адаптер 12V/5A - 60W,
-23 %
  • Влагозащитен
  • LED осветление, камери
  • 5.5" x 2.5"
26.99 лв. 35.00 лв.
12/2А, Захранващ адаптер за камери
-25 %
  • 5.5" x 2.5"
  • Камери, осветление
  • 12V/2A
8.99 лв. 11.99 лв.
от 1 до 17 от общо 17 резултата (1 стр.)
Бърза и сигурна доставка до области: София, Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Перник, Плевен, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен, Ямбол.